Rosahuile

Rosa Huile
heet u welkom

De wereld van BIOLOGISCHE Marokkanen. Het begon allemaal met een kijkje.

Meer dan 30 jaar geleden herinnerde ik me dat ik diep in het gezicht van mijn vrouw keek, wiens huid zichtbaar gloeide van gezondheid, en ik besefte hoe natuurlijk mooi ze was. Het eeuwenoude geheim was arganolie. Ik zag haar het dagelijks gebruiken voor haar gezicht en handen. Zelfs voor haar haar een of twee keer per week. Hier kwam ik op het idee om dit vloeibare goud met de rest van de wereld te delen omdat het alleen in mijn land bestaat en nergens anders op aarde.
Mijn vrouw geloofde in natuurlijke schoonheid en vond dat alle vrouwen op deze planeet het verdienen om zich van nature mooi te voelen. Samen zijn we begonnen met een klein bedrijf dat we "RosaHuile" noemden, verwijzend naar de arganolie. Het RosaHuile-logo, dat in wezen niet is veranderd sinds we met dit bedrijf zijn begonnen, is gewoon het ontwerp van de arganboom van mijn vrouw.
Door samen te werken met een aantal van mijn buurtcoöperaties zijn we een familie geworden. Naarmate het bedrijf groeit, groeit ook het gezin.
Een paar jaar later stierf mijn vrouw ... Ik verloor haar, maar ik hield haar droom. De droom waar ik elke dag voor werk om hem te eren. Elke druppel arganolie die ik met de wereld deel, is een zegen voor zijn ziel.
Gebaseerd op pure arganolie vandaag bij Rosa.Oil, hebben we het assortiment uitgebreid met oplossingen voor alle huid- en haarbehoeften. Al meer dan drie decennia experimenterend met arganolie en geïnspireerd door de ongelooflijke resultaten, delen we onze olie al vele jaren met veel vrouwen. Door hoogwaardige en gezonde ingrediënten te combineren, streven we er voortdurend naar om onze producten en onze impact op de wereld te verbeteren.
Bij RosaHuile doen we geen moeite om geld en tijd uit te geven aan mooie verpakkingen. We zijn meer bezorgd over de kwaliteit van het product zelf. Wij geloven dat zelfs producten innerlijke schoonheid hebben. We houden het meestal simpel omdat we onze klanten niet willen verleiden met overdreven ontwerpen.
Ik ben niet perfect, maar ik beloof dat ik mijn best zal doen om de liefde voor arganolie met de wereld te verspreiden. Jamal LAHNA, oprichter van Rosahuile.

Vragen aan de expert